În contextul Zilei Mondiale a Diabetului, marcată anual la 14 noiembrie, Clinica Universitară organizează mai multe activități dedicate acestei zile.

Astfel, în clinică se desfășoară screeningul pentru depistarea nivelului de glicemiei, iar persoanele depistate cu nivel înalt de glicemie sunt informate privind măsurile de prevenire, depistare şi tratament a diabetului zaharat.

 

Stopați pneumonia: investiți în sănătatea copiilor

 

Începând din 2009, la iniţiativa Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), la 12 noiembrie este marcată Ziua Mondială a Pneumoniei.

În acest an,  Ziua Mondială a Pneumoniei  are genericul “Stopați pneumonia: investiți în sănătatea copiilor” şi are ca scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la pneumonie, unul din cei mai importanți ucigași infecțioși din lume al copiilor cu vârsta sub 5 ani.

Ziua Mondială a Inimii!

În fiecare an, la 29 septembrie se marchează Ziua Mondială a Inimii, eveniment organizat la nivel internaţional de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii,  în scop de a creşte gradului de conştientizare a întregii populaţii asupra factorilor de risc ce duc la apariţia bolilor cardiovasculare, pentru a lua atitudine faţă de problemă şi a adopta un stil sănătos de viaţă.

1din13 >>>

 
 
ADRESA NOASTRĂ
31 August 1989, nr.137 A
 
 
 
PROGRAM DE LUCRU
LUNI - VINERI: 08.00 - 18.00
SÎMBĂTĂ:08.00 - 14.00
 
 
 
PROGRAMARE
Pentru programarea la medic sau solicitarea vizitei medicului de familie apelati
tel 02220-56-23

tel 02220-56-02

În cazul în care nu puteți să vă prezentați la vizita programată, vă rugăm să ne anunțați pentru anularea sau reprogramarea vizitei.Ministerul Sănătății al
Republicii Moldova
Universitatea de Stat de Medicimă
și Farmacie "Nicolae Testemițanu"
din Republica Moldova
Compania Națională de
Asigurări în medicină
 
© 2011 IMSP Clinica Universitară de Asistență Medicală Primară a USMF "Nicolae Testemițanu" Logo & Website design RT Design Studio Development Artsintez Media